NEWS & BLOG

TP Europe ontvangt Vlaamse erkenning pakket L.11.1 en L.11.3Uitbreiding Vlaamse erkenning van emissie management TP Europe B.V.
TP Europe is trots om u aan te mogen kondigen dat we vanaf 25 augustus een aanvulling op onze eerdere erkenning hebben ontvangen van de secretaris-generaal van het Vlaamse Ministerie van Leefmilieu.
Hiermee is TP Europe een volledig erkend laboratorium en bevoegd voor de implementatie van lekdetectieprogramma's inzake diffuse emissies en bepaling van emissies in overeenstemming met ISO/IEC 17025 en NBN-EN 15446. Dit betreffende de pakketten L.11.1 en L.11.3.

TP Europe B.V.
TP Europe B.V. is een wereldwijde service verlener voor emissie monitoring en emissie management services. Onze gecertificeerde medewerkers werken met de meest geavanceerde meetinstrumenten welke voldoen aan alle normen die wereldwijd worden gesteld. Onze eigen ontwikkelde software geeft 24/7 toegang tot alle data en rapportages.

Onafhankelijke erkenning van TP Europe’s emissie management
De VLAREL-goedkeuring vertegenwoordigt een belangrijke formele erkenning van de expertise van TP Europe op het gebied van emissie management.
Passend en gericht emissie management stelt bedrijven in staat om te voldoen aan de regelgeving en tegelijkertijd creëert dit een mogelijkheid om kostenbesparingen te realiseren. Vluchtige organische stoffen (VOS) en vluchtige gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen welke uit procesapparatuur lekken, hebben een directe impact op de luchtkwaliteit en indirect op de volksgezondheid. Naast deze gezondheids- en milieueffecten blijkt uit historische gegevens dat productverliezen in raffinaderijen honderden tonnen kunnen bedragen en tot aanzienlijke economische schade kunnen leiden. De totaal aanpak van TP Europe wereldwijd is effectief gebleken en heeft in veel gevallen geleid tot enorme verliesreducties en kostenbesparingen.

OGMP 2.0, mondiale reducering van Methaan emissie
De OGMP 2.0 standaard wordt steeds belangrijker in de industrie. TP Europe assisteert veel marktleiders in de olie- en gas industrie om de door hen beschreven doelen te behalen.
Voor meer informatie over OGMP, check onze website www.tpeurope-em.com

Wat zijn de voordelen van onze bevoegdheid?
Voor onze klanten in het Vlaamse deel van België, betekent het dat TP Europe een competente partner is welke voldoet aan de wettelijke vereisten voor de implementatie van emissie management programma's.
Naast het juridische aspect bevestigt deze goedkeuring onze technische bekwaamheid en verzekert onze klanten dat de data die door TP Europe worden beheerd, nauwkeurig en betrouwbaar is. Niet alleen onze competentie, maar ook ons ​​kwaliteitssysteem is van een uitstekend niveau gebleken. TP Europe heeft de kennis en ervaring om bedrijven in de chemische en petrochemische industrie te helpen en te begeleiden bij het stroomlijnen en optimaliseren van hun emissie management processen en het beheer daarvan.

ATLAS software:
Onze Emission Management software “ATLAS”, is ontwikkeld om uw volledige gegevensbeheer inzake diffuse emissie te waarborgen. Dit start met de identificatie van componenten en wordt verder aangevuld met gegevensanalyse, rapporten, reparatie orders, opgave van de aanwezige stoffen en/of composities, etc.

Laten we snel een afspraak inplannen
TP Europe geeft u graag alle verdere informatie welke u nodig heeft. We staan ​​klaar om onze kennis en ervaring te delen om uw emissie management processen en -beheer te stroomlijnen.
Binnenkort zullen wij u benaderen voor een afspraak om onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.
 

NEWS & BLOG

VACANCIES

2023 © TP-EUROPE / BUREAU KICKER